DutchEnglishDuits
Waarom Eliquids en Esigaretten van HALO? – Eliquidworld

Waarom Eliquids en Esigaretten van HALO?

Waarom Halo Liquid en Halo esigaret?

Halo CIGS is trots op het leveren van Amerikaanse makelij kwaliteit producten . Wij zijn door middel van onderzoek , ontwikkeling , strenge tests en innovatie gewijd aan het verstrekken van elektronische sigaretten , e-vloeistof , e - sap , rook sap en alle accessoires die daarbij horen . Terwijl we vastbesloten zijn om niet alleen superieure producten te maken, wij zijn ook gewijd aan het verstrekken van consistentie via onze productlijnen en klantenservice . Bij Halo zijn we trots op onze producten gemaakt met alleen goedgekeurde ingrediënten van hoge kwaliteit, omdat de veiligheid van onze klanten onze topprioriteit is.

Het belang van de Amerikaanse Made Smoke Juice

Halo cigs usa of Halo Smoke Juice vertegenwoordigt de evolutie van de vele e-vloeistof , e - sap en rook sap voorgangers. Voor het eerst , kunnen elektronische sigaret gebruikers er zeker van zijn dat ze worden ontvangen van een kwaliteit gemaakt Amerikaans product dat de veiligheid van haar klanten voorop houdt . Sommige liquid die buiten de USA word geproduceerd draagt vaak een kleiner prijskaartje , maar het komt uiteindelijk op hoge kosten . Het staat erom bekent dat dit wordt vervaardigd met behulp van inferieure kwaliteiten van nicotine , glycerine en propyleenglycol . Deze low -grade ingrediënten vormen een toenemende en onnodig risico voor de elektronische sigaret -gebruikers over de hele wereld . Halo is er om het tij te keren door het aanbieden van rook sap dat gebruikt word alleen in Farmaceutische en Verenigde Staten Farmacopee ( USP ) kwaliteits ingrediënten . De USP is een officiële openbare normen-instelling en heeft autoriteit voor alle recepten en over-the-counter geneesmiddelen en andere producten voor de gezondheidszorg in de Verenigde Staten die worden geproduceerd of verkocht. USP zet ook algemeen erkende normen voor voedingssupplementen en voedingsingrediënten. USP stelt normen voor de zuiverheid , sterkte , kwaliteit en consistentie van deze producten, dit is van cruciaal belang voor de volksgezondheid . USP 's normen worden gebruikt en erkend in meer dan 130 landen over de hele wereld . Deze normen hebben geholpen om de volksgezondheid te waarborgen in de hele wereld voor bijna 200 jaar .

 

Halo cigs heeft een certificaat van het analyseren van alle ingrediënten die verder gaan in onze rook sap en elektrische sigaret cartomizers . Alle ingrediënten zijn FDA en FEMA goedgekeurd , hoewel u waarschijnlijk weet, zijn er geen FDA goedgekeurde e-vloeistof , e - sap of rook sap blends . Onze aroma's worden geleverd door een wereldklasse FEMA GRAS faciliteit . Een FEMA GRAS aanduiding betekent dat de stof ontvangen van deze indeling is en het gebruik van bepaalde normen, getests , en veilig voor gebruik door mensen is geacht . Alleen Halo American Made Premium Smoke Juice wordt gebruikt in al onze elektronische sigaret producten .